Visuma Sweden AB är en del av BIMformation Sweden AB-gruppen.

Bolaget föddes ur önskan att revolutionera fastighetsbranschen genom att ta 3D-modellering till en ny nivå med den senaste VR-tekniken.

Next Generation Of Simulation

Istället för att bara kunna visa ritningar och bilder i din dator eller telefon, vill vi att du och dina kunder ska kunna sätta på ett headset och uppleva projektet, bostadsområdet eller omgivningen, innan någonting ens har byggts.

Vi vill erbjuda en heltäckande lösning, där vi tar rollen som projektledare, och du får allt kring modellering, presentation och försäljningsmaterial från ett och samma företag.

Lean i processen

Vi garanterar god kvalitet i allt vi gör och strävar alltid efter att vårt arbete ska vara så tids- och kostnadseffektivt som möjligt. I största möjliga utsträckning använder vi materialet som redan finns tillgängligt från din arkitekt och förfina det.

På detta sätt minimerar vi onödig dubbelarbete som leder till ökade kostnader för dig som kund. Dessutom äger du som kund allt material vi producerar.

Vi har en gedigen byggteknisk kunskap och lång erfarenhet från branschen.

PAKETLÖSNINGAR

Vi vill göra det enkelt för dig och lösa alla dina visualiseringsbehov samtidigt. Låter du oss göra hela arbetet så kan vi paketera ihop projektet och ge dig ett bättre pris än om du köper allt separat.

Svenska