Försäljningsmaterial

Vi hjälper dig att samla allt material du behöver på en hemsida. Om du behöver en bostadsväljare för att navigera mellan objekten kan ni enkelt använda våran. Dessutom kan vi tillhandahålla den utrustning som behövs för att visa ditt projekt i virtual reality.

Bostadsväljare

Nu kan ni använda våran egenutvecklade bostadsväljare för att skapa kundvänliga visualiseringar av projekten och låta kunderna titta på de olika objekten som finns.

360-rundvandring

Ge dina kunder en upplevelse utöver det vanliga. Många har svårt att föreställa sig hur deras potentiella hem kan se ut baserat på en ritning. Genom Virtual Reality kan kunden verkligen uppleva sitt nya hem! Vi kan både se till att man kan visa objekten på webb men också ge mäklaren möjligheter till att visa hela hus på deras kontor. Den nödvändiga utrustningen kan tillhandahållas av oss.

Hemsida

Vi samlar allt försäljningsmaterial du behöver på en hemsida.

PAKETLÖSNINGAR

Vi vill göra det enkelt för dig och lösa alla dina visualiseringsbehov samtidigt. Låter du oss göra hela arbetet så kan vi paketera ihop projektet och ge dig ett bättre pris än om du köper allt separat.

Svenska