Visualisering

Vi arbetar med den senaste tekniken för att skapa visuellt material enligt dina behov. Vi kan skapa bilder, animationer, panoramabilder och tredimensionella simuleringar av ditt projekt.

Exteriörbilder

Vi skapar vyer och exteriörbilder av ditt nya projekt innan det byggs.

Vi skapar bilder av lägenheten/huset för att visa hur det kommer att se ut. Vi skapar enkla bilder såväl som mer avancerade 360 bilder som kan ses genom både webbläsare och mobila enheter.

Virtual reality

Med den virtual reality kan du verkligen uppleva bostaden och omgivningen för att sälja projektet på ett helt nytt sätt. Vi arbetar med den senaste tekniken för att skapa VR-upplevelser med speldatorer och sensorer för bästa möjliga upplevelse. Nu kan vi ha visningar med mäklaren i hela huse för att kunderna ska kunna välja mellan de olika objekten.

Augmented reality

Vill du visa några av dina projekt framför dig på bordet utan att skriva ut dem i en 3D-skrivare? Då ska du använda Augmented Reality. Visa projektet på din mobil eller surfplatta framför dig.

Animationer

Ibland behöver man visa sitt projekt i ett större sammanhang och då kan det vara läge att göra en animation över hela området. Vi kan skapa komplexa animationer av ditt projekt, från enskilda hus till hela stadsdelar.

PAKETLÖSNINGAR

Vi vill göra det enkelt för dig och lösa alla dina visualiseringsbehov samtidigt. Låter du oss göra hela arbetet så kan vi paketera ihop projektet och ge dig ett bättre pris än om du köper allt separat.

Svenska