Om Visuma

 

Visuma Sweden AB är ett visualiseringsföretag inom fastighetsbranschen. Med över 20 års erfarenhet inom bygg- och projektering så ger vi våra kunder inom B2B säljande digitala lösningar som leder till ett ökat attraktionsvärde för era fastigheter. Vi ser möjligheter att i projekteringen förädla arkitektmodeller vidare för digitala interaktiva möjligheter.

Varför inte välja ett företag som maximalt förädlar befintligt underlag för att effektivisera era leveranser? 

Visuma Sweden AB föddes ur önskan att revolutionera fastighetsbranschen genom att ta 3D-modellering till en ny nivå med den senaste speltekniken. Istället för att bara kunna se en animation i din dator eller telefon, vill vi att du och dina kunder ska kunna uppleva och sätta din prägel på fastigheten, bostadsområdet eller det omgivande området, innan någonting ännu har byggts.

Varför Visuma

 

Flexibilitet och kompetens är något som Visuma bygger på där nyfikenheten till att konstant anpassa våra arbetsprocesser till den senaste tekniken för att förenkla och förbättra tillvägagångssättet i de projekten vi tar till oss.

Utefter kunders behov så erbjuder Visuma idag ett brett sortiment av tjänster. Alltifrån bostadsväljare och 3D-modeller till hemsidor, broschyrer och annonsplatser. Ett perfekt tillfälle att samla allt sitt försäljningsmaterial under ett och samma tak, eller hur?

Processen

 

Visuma bearbetar befintliga digitala handlingar i samarbete med kund och våra leverantörer. Material analyseras och modelleras upp där det avgörs vilka vyer som är säljande för just ditt projekt. Materialet granskas och synliggörs för kund i flertalet omgångar för att uppnå optimal kundnöjdhet.

Med utbildade byggnadsingenjörer och erfarenhet från projektering och projekteringsledning av husbyggnationer kvalitetssäkrar vi hela kedjan från skiss/idé till färdiga lösningar.

Ägare

Adam Goczkowski

0702 – 477 221

Delägare- Projektledare

Hamzeh Yazdani

0760 – 07 88 40

Delägare- Projektledare

Kontakta oss

St: Persgatan 32B, 753 29 Uppsala Sverige

info@visuma.se

0702 – 477 221

10 + 8 =