Visuma

Next-generation visionaries

Visuma Sweden AB operates under the umbrella of BIMformation Sweden AB to deliver state-of-the-art real estate renderings ahead of property realisation. We capture architectural designs in evocative three-dimensional representations by exploiting techniques from the rapidly advancing video gaming industry. Visuma is your reliable partner for the development of property branding through your corporate or online identity and group-targeted sales materials tailored to your desires and demands.

Who have we helped?

“Visuma hjälpte oss med att bygga bostadsväljare samt att ta fram renderingar till vårat projekt i Tyresö. Vi blev helt nöjda med nivån på renderingarna.”

– Ida Sylvan, Director, Investment & Asset Management

Vi är otroligt nöjda med allt. Kvalitén, kundservicen samt den snabba leveransen som även är den största anledningen till att vi fortsätter vårt samarbete med Visuma. Adam Goczkowski är våran kontaktperson och han har spelat en stor roll i hela den positiva upplevelsen. Vi kommer alltid att vända oss till Visuma i första hand.

– Jihan Issa, Kundansvarig

Visuma var vår leverantör för skapande av vår hemsida i syfte att sälja bostäder. Allt fungerade mycket bra. Bra med en motpart som är kunniga i byggprocessen. 

– Niklas Gusting, VD

Visuma har gjort renderingsbilder i många projekt till Svensk Husproduktion med varumärket LB-Hus. Även projektbroschyrer och Bostadsväljare. Vi är mycket nöjda. Visuma är smidiga och flexibla att samarbeta med. Lyhörda och levererar alltid i tid.

– Anna Bjerke, Projektutvecklare

Do you want help with a project?

Describe what you need and we will contact you as soon as we can to book a meeting.