Visuma

Next generation of simulation

Visuma Sweden AB er en del av BIMformation Sweden AB-konsernet. Selskapet ble født ut av ønsket om å revolusjonere eiendomsbransjen ved å ta 3D-visualisering til et nytt nivå med den nyeste spillteknologien. Vi jobber med omfattende eiendomsmerkering der vi kan produsere alt fra nettsteder og logoer, til målrettet gruppeorientert salgsmateriale, tilpasset dine ønsker og behov.

Hvem har vi hjulpet?

«Visuma hjälpte oss med att bygga bostadsväljare samt att ta fram renderingar till vårat projekt i Tyresö. Vi blev helt nöjda med nivån på renderingarna.»

– Ida Sylvan, Director, Investment & Asset Management

Vi är otroligt nöjda med allt. Kvalitén, kundservicen samt den snabba leveransen som även är den största anledningen till att vi fortsätter vårt samarbete med Visuma. Adam Goczkowski är våran kontaktperson och han har spelat en stor roll i hela den positiva upplevelsen. Vi kommer alltid att vända oss till Visuma i första hand.

– Jihan Issa, Kundansvarig

Visuma var vår leverantör för skapande av vår hemsida i syfte att sälja bostäder. Allt fungerade mycket bra. Bra med en motpart som är kunniga i byggprocessen. 

– Niklas Gusting, VD

Visuma har gjort renderingsbilder i många projekt till Svensk Husproduktion med varumärket LB-Hus. Även projektbroschyrer och Bostadsväljare. Vi är mycket nöjda. Visuma är smidiga och flexibla att samarbeta med. Lyhörda och levererar alltid i tid.

– Anna Bjerke, Projektutvecklare

Vil du ha hjelp med et prosjekt?

Beskriv hva du trenger, så kontakter vi deg så snart vi kan for å bestille et møte.